SOYOUTHINKYOUCANMIX.NL

1wat 2hoe 3win ?faq
Algemeen Over het bieden op de clinic Sander Kleinenberg 5K Over de procedure Over de clinic Over Sander Kleinenberg Over Legends On Wheels Over Alpe d'Huzes Algemeen Over het bieden op de clinic Over de procedure Over de clinic
 • Voor wie zijn de clinics geschikt?
  In principe voor iedereen. Het maakt niet uit of je een beginnende DJ bent of al jaren draait. Sander heeft voldoende ervaring om deze clinic voor iedereen interessant te maken. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk uit de clinics haalt proberen we bij het indelen van de uiteindelijke groepen natuurlijk wel rekening te houden met de verschillen in niveau.
 • Wat leer ik tijdens de clinic?
  De clinic duurt een uur. Gedurende dat uur leer je als deelnemer de basis van het DJ-en en platen mixen. Sander laat je de ontwikkelingen zien en horen die de verschuiving van vinyl naar CD en USB met zich mee hebben gebracht, wat het mooie was aan vinyl en welke mogelijkheden de digitalisatie hebben toegevoegd. Verder kan je natuurlijk alles aan Sander vragen.
 • Wanneer vinden de clinics plaats?
  De clinics worden gegeven op 9 mei 2012. De eerste clinic start op 20:00
 • Ik wil de clinics graag bijwonen. Kan dat?
  We proberen dat te organiseren. Laat op http://www.facebook.com/Soyothinkyoucanmix maar weten of je het leuk lijkt om bij te wonen.
Over Sander Kleinenberg Over Legends On Wheels Over Alpe d'Huzes
Sander Kleinenberg 5K KWF Kanker Bestrijding Studio 80 Alpe d'HuZes Legends On Wheels